fbpx

IKIGAI & LOVE csoport – önfejlesztő párkereső közösség estje – 4 alkalmas jegy

17000 Ft

PÉNTEKENKÉNT 18:00-20:00 között

IKIGAI & LOVE csoport

MagNet Közösségi Ház

IKIGAI & LOVE csoport – Négy alkalomra

Időpont: Minden pénteken, 18:00–20:00 között
Helyszín: MagNet Közösségi Ház, Kankalin terem

Üdvözöllek az IKIGAI & LOVE klubtagság érvényes négy alkalommal megrendezett rendezvényén! Ez a csoportos workshop és személyes fejlődési program arra összpontosít, hogy segítsen megtalálni az életed értelmét és az életed párját. Mindezt egy szeretetteljes, támogató közösségben tesszük, amelynek célja, hogy segítsen megerősödni, fejlődni és kiteljesedni az életben.

Program célja:

  1. Önismereti munka és párkeresési stratégiák: Részletesen megvizsgáljuk az egyén életét, céljait, vágyait és korábbi kapcsolatait. Különösen figyelmet fordítunk az előző, esetlegesen mérgező kapcsolatokból való tanulásra, és olyan stratégiákat dolgozunk ki, amelyek segítenek megtalálni a biztonságos és egészséges párkapcsolatot.
  2. Párkeresési gyakorlatok és kommunikációs technikák: AGyakorlati tevékenységeket és kommunikációs technikákat fogunk alkalmazni, hogy segítsünk növelni az önbecsülést, megerősítsük a pozitív kapcsolatokat, és hatékonyan kommunikáljunk a potenciális partnerrel.
  3. Önfejlesztés és az élet értelmének megtalálása: Az ikigai koncepcióra és az élet értelmének keresésére összpontosítunk. Segítünk felfedezni az egyén belső motivációit, szenvedélyeit és célok érését, hogy segítsünk neki megtalálni az életének értelmét és útját.
  4. Közösség és támogatás: A közösségi támogatás és a csoport ereje hatékonyan segít fejlődni. Megosztunk inspiráló történeteket, támogatjuk egymást a kitartásban és a pozitív változásban, valamint lehetőséget teremtünk az egyén számára, hogy példa kommunikációt alakítson ki a csoporttagokkal.

Az IKIGAI & LOVE klubtagságba való részvételhez kapcsolódó kérdéseidet felteheted az alábbi elérhetőségeken:

Fontos: Az események látogatásához előzetes egyeztetés szükséges, a részvételi helyek korlátozottak.

Csatlakozzon hozzánk, és fedezze fel az élet értelmét és az igaz szerelmet az IKIGAI & LOVE klubtagság segítségével!

Kategória:

Az IKIGAI & LOVE csoportot állandó helyszíne a MagNet Közösségi Ház, minden pénteken 18:00 órától. Küldetés célja: Az IKIGAI & LOVE segít megtalálni az élet értelmét támogató párkapcsolatot a mérgező kapcsolat után. A csoporton belül együtt fejlődve elérhetitek a vágyott párkapcsolati célokat.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„IKIGAI & LOVE csoport – önfejlesztő párkereső közösség estje – 4 alkalmas jegy” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük