fbpx

Szeretettel várlak Péntekenként
az ikigai &love csoportbaN

Boldog
szellemi,
lelki
közösség

A hosszú, boldog és

kiegyensúlyozott életért

önfejlesztő párkereső közösség

Engedd, hogy tested, elméd és lelked a rátaláljon a biztonságra, nyugalomra

Videó lejátszása

Megtalálni a belső forrásodat

Az ikigai, az életed értelme, amiért reggel boldogan ébredsz, és szenvedélyesen megélheted a napokat. A rendszeres önfejlesztő esemény hatására megtalálod az utat önmagadhoz.

Szeretetteljes közösség

A csoportban található emberek társaságot, támogatást és megértést nyújthatnak. Ha rendszeresen részt veszel egy csoportban, olyan emberekkel leszel körülvéve, akik hasonló érdeklődésűek vagy ugyanazokkal a problémákkal küzdenek, és itt megoszthatod velük tapasztalataidat és érzéseidet. Ez segít lelkileg megerősödni és érezni, hogy nem vagy egyedül a helyzetedben. A szeretetetteljes közösségben inspirációt, és támogatást kapsz.

Rendszeres

Ha rendszeresen végzünk egy tevékenységet, akkor könnyebben kialakíthatunk egy új rutint, és az adott tevékenységhez szükséges készségek fejlődhetnek. Ezáltal válhatunk az adott területen sikeressé, és jobb eredményeket érhetünk el.

A tökéletes közösség

A tökéletes közösségben az embereknek közös céljaik és értékeik vannak. Ez lehet például a fenntarthatóság, a kölcsönös tisztelet, a közösségi összetartás vagy a szolidaritás.

A tökéletes közösség az, ahol az egyének támogatják egymást, ahol az összetartozás és a bizalom meghatározó, és ahol mindenki elismeri és tiszteletben tartja a másik ember egyediségét.

 

„A kutatás törvénye nagyjából a következőt jelenti: ha elég bátor vagy ahhoz, hogy hátrahagyj mindent, ami biztonságot nyújtott, és lehet az bármi: az otthonod vagy a kedvenc éttermed; és elindulsz, hogy megtaláld önmagad. Legyen az egy belső utazás, vagy igazi út. Tekints mindenre az út során úgy, mint a kirakós egy darabjára és fogadj úgy mindenkit, mintha a tanárod volna. Ha készen állsz arra, hogy egyszer és mindenkorra elfogadj néhány kellemetlennek tűnő igazságot magaddal kapcsolatban, akkor biztosan megleled, amit keresel!”
Ízek, imák, szerelmek

01

Közösségi érzés és megértés

A csoportban való részvétel lehetőséget ad arra, hogy az emberek megoszthassák saját érzéseiket és gondolataikat másokkal, akik hasonló élményeken mennek keresztül. Ez segít a résztvevőknek abban, hogy új perspektívát kapjanak a saját helyzetükre, megértőbbek legyenek önmaguk és mások iránt, valamint hogy megtapasztalják, hogy nincsenek egyedül a problémáikkal. 

02

Csoportdinamika

A csoportos munka során kialakuló csoportdinamika pozitív hatással lehet a résztvevőkre. A csoporttagok egymástól tanulnak, támogatják egymást, és fejlődnek a kapcsolatteremtés, az empátia és a kommunikáció terén. Az interakciók és a csoportvezető iránymutatása segít az egyéneknek felfedezni és megváltoztatni a viselkedési mintázataikat, valamint új készségeket és megküzdési stratégiákat sajátítani el.

03

Támogató közeg

A csoport olyan környezetet biztosít, ahol az emberek egy hasonló élethelyzetben vagy problémával küzdenek. A résztvevők egymást támogatják, megosztják tapasztalataikat, érzéseiket és megoldási stratégiáikat. Ez a támogató közeg és az egymástól való tanulás hatalmas erőforrást jelenthet a személyes növekedés és változás szempontjából.

ikigai az élet értelme

Foglald le a helyed a heti a csoportba, vagy kérdezz!

Hívj a +36 30 184 4630 telefonszámon, vagy foglald le a helyed!

Péntek esi ikigai & love programok

 18:00 – 20:00 között péntekenként 

IKIGAI
GYAKORLATOK

Az ikigai keresése nem egy egyszeri folyamat, hanem folyamatosan változó út, amelyhez időre és önreflexióra van szükség. Az ikigai megtalálása általában azt szeretné, hogy több értelmet és elégedettséget találjon az életedben, és motiváltabb legyen a mindennapi tevékenységeidben.

Az ikigai gyakorlatokkal kapcsolatos konkrét feladatok közé tartozhatnak az érdeklődési körök és szenvedélyek feltárása, az erősségek és készségek felmérése, a célkitűzések és ambíciók megfogalmazása, valamint a saját értékek és a mások számára nyújtott érték felmérése.

PÁRKAPCSOLATI
GYAKORLATOK

A párkeresési gyakorlatok gyakorlatnak mélyebb betekintést nyerni saját igényeinkbe, értékeinkbe és céljainkba. Ezáltal könnyebben megtalálhatjuk azokat a személyeket, akik kompatibilisek velünk és akikkel hosszútávon is megtervezzük. A párkeresési gyakorlatok abban a kérdésben, hogy mennyire és önbizalommal tudj teremteni más emberekkel, és növeljük az esélyeidet egy tartós és egészséges kapcsolat kialakítására. Ezek a gyakorlatok általában különböző módszerek és technikákon alapulnak, amelyek segítségével jobban megértették magadat és másokat, és fejlesztve a kommunikációs és kapcsolatteremtési képességeidet. Például a párkeresési gyakorlatok segítenek abban, hogy meghatározd az elvárásaidat és az ideális partner jellemzőit, megtanuld kezelni az idegesítő helyzeteket vagy a visszautasítást, és javítsd a bemutatkozási készségeidet. Ezáltal növeled az esélyeidet, hogy találj egy olyan személyt, akivel kompatibilis vagy egy harmonikus kapcsolatot kialakítani.

VIZUALIZÁCIÓS GYAKORLATOK

Az elképzelő vagy mentális képalkotás gyakorlatok abban, hogy képzeletünk segítségével előre elképzelt helyzeteket vagy eredményeket hozzunk létre. Az ilyen gyakorlatok hasznosak lehetnek a célok elérésében, a motiváció növelésében és a pozitív gondolkodás kialakításában. Segítségükkel kreatívan vizualizálhatjuk a sikeres teljesítményt, a boldog jövőt vagy bármilyen pozitív eredményt, amit szeretnénk elérni az életünkben. Ez a gyakorlat stressz csökkentésében, erősítésében és az önbizalom fejlesztésében.

ÖNISMERETI GYAKORLATOK

Az önismereti gyakorlatok abban, hogy mélyebb megértést és tudatosságot fejlesszenek önmagadról, az érzéseidről, gondolataidról és viselkedésedről. Ezek a gyakorlatok felfedeznek abban, hogy felismerd és azt az erősségeidet, gyengeségeidet, vágyaidat, céljaidat és értékeidet. Az önismeret alapvető fontosságú lehet az élet minden területén, mivel segít abban, hogy jobban megismerd önmagadat, az érzéseidet és a reakcióidat másokkal és a külvilággal való interakcióid során.

ELMETRÉNING GYAKORLATOK

Az elme tréning gyakorlatok segítségével fejleszteni és erősíteni az agy kognitív képességeit, mint például a memória, figyelem, koncentráció és problémamegoldó készség. Ezek a kognitív gyakorlatoknak javítani a mentális sebességet, a gondolkodási sebességet és a rugalmasságot. ajánlat a stressz kezelésében és a mentális fókusz fenntartásában. Az elme tréning gyakorlatok különböző formákban létezhetnek, mint például logikai rejtvények, memóriajátékok, problémamegoldó feladatok és koncentrációs gyakorlatok. Ezek az egyszerű és rendszeres hosszú távú távon hatnak az agy egészségének megőrzéséhez és a mentális teljesítmény javításához.

KOMMUNIKÁCIÓS GYAKORLATOK

A párkeresés során a kommunikáció rendkívül fontos szerepet játszik a kapcsolatok kialakításában és fenntartásában. A párkeresési kommunikációs gyakorlatok tanácsok abban, hogy megkérdőjelezed és önbizalommal kommunikálj a potenciális partnerekkel, és jobban megértsd a saját igényeidre és vágyaidra. A párkeresősi kommunikációs gyakorlatok lehetőségei adnak arra, hogy jobban megismerd önmagad, az értéket, a céljaidat és az igényeket egy kapcsolatban. Ezek az olyan ismeretek abban, hogy tudatosabban kommunikálj a potenciális partnerekkel, és embereket vonzz magadhoz, akik az értékeiddel összhangban vannak.

 

Megtalálod a párod
és az ikigaidat,
a mérgező kapcsolat után

Részvételi díj

Ft 5 000
alkalmanként
  • gyakorlatok
  • workshop
kedvező

Beszélgetés az ikigairól, az életünk értelméről

Hallgasd meg a podcasot
az Ikigairól!

Sok szeretettel ajánlom a podcast felvételt az Ikigairól. Megtisztelő, hogy ikigai szakértőként meghívást kaptam a Vörösmartí Rádió Nézőpontok podcast felvételére, ahol az egyik küldetésemről, az ikigairól, az élet értelméről beszélgettünk Vacsi Viola, Galántai Zsuzsanna, és Beke Gabriella társaságában: 

Helyszín

MagNet
Közösségi
Ház

A Közösségi Ház olyan többfunkciós integrál központ, ahol egyaránt helyet adunk színes kulturális programoknak, közösségépítő eseményeknek, önismereti, terápiás csoportoknak, valamint spirituális rendezvényeknek egy igényes, vonzó környezetben. Célunk olyan közösségi tér létrehozása, ahol megvalósulnak a társadalmilag felelős gondolkodást képviselő értékek. Az integrál emberkép mentén a személyiség fejlődés teljes spektrumára kínálunk programokat, csoportokat. A közösségi házban kilenc teremben zajlanak a programok, és a különböző művészeti, kulturális eseményeknek a belső udvarunk ad helyet. A földszinten megpihenhetsz az olvasó sarokban egy finom tea vagy kávé mellett.

Megközelítés

MagNet Közösségi Ház Budapest, Andrássy út 98, 1062 Kankalin terem

ELÉRHETŐSÉG

Phone: +36 30-184-4630
[email protected]

időpontok

Pénteken
18:00-20:00

KORÁBBI
RENDEZVÉNYEK
FOTÓI

Az IKIGAI & LOVE története:
Mérgező kapcsolat után hajlamos az ember újra mérgező kapcsolatban kikötni.
Mérgező kapcsolatban a túlélésre fókuszálunk.
Ahhoz, hogy hosszú, boldog, egészséges életünk legyen biztonságosan kötödő párkapcsolatra, és az életünk értelmének a megvalósítására van szükség.
Mérgező kapcsolat után, gyógyulásra, gondolkodásmódunk megváltoztatására, kötődési stílusunk ismeretére, és megértésére, valamint az életünk értelmének a megtalálására van szükség.
Utána új gondolkodásmóddal sikeresebben tudunk elindulni a párkeresés útján, és nagyobb valószínűséggel találjuk meg az a párt, akivel kölcsönösen tudunk egymásnak segítségére lenni a közös életünk értelmének megkomponálásában, és megvaalósításában.
Ezzel a céllal indítottam el a negyedéves Ikigai elvonulást, a havi Párkereső estet, majd megálmodtam az IKIGAI & LOVE programot, és közkívánatra létrehoztam az első heti rendszerességgel működő csoportot...
...
Németh Irén
Szellemi, lelki párkapcsolati Coach, PSYCH-K® Facilitátor

Ügyfél visszajelzések

Irén, energetikus, lendületes, kedves empatikus coach! Új élet szemléletek felé terel, könnyű vele változni! Köszönöm hogy vagy!
Veres Csilla
Visszatérő tábor résztvevő
Irén még nálam is elhivatottabb ember. Folyamatosan képzi magát, egyre nevesebb trénerektől tanul. Ennek a felhalmozott tudásnak az elegyét kaphatjátok meg tőle. Csak ajánlani tudom.
Mester Attila
Apja fia, író
Találd meg a MIÉRT-et" célkitűző coachingot kaptam Iréntől. Fantasztikus hatással van rám, úgy érzem, megtáltosodom. Eddig úgy tekintettem az életemre, mint egy kudarc. Most új szinben látom a dolgokat, mert végre helyén tudom értékelni a sikereket, amiket eddig elértem. Ez ad erőt a folytatáshoz. Az is nagyon jó, hogy megértettem, mások iránymutatása nem azt jelenti, hogy eltéritettek engem a célomtól. Jó érzéssel tölt el, hogy van oka az itt létemnek a Földön, és ezt most Irén segitségével felderítjük.
Szabó Mónika
Coaching résztvevő
Érdekes dolgok, megoldások kerültek a felszínre, amik ott voltak bennem, de egyedül nem tudtam felfedezni azokat. Irén alapvetően egy kommunikatív személy, de, amikor ülés (azaz coaching) van, megértő figyelemmel hallgat, aztán felteszi a kérdését, amin el lehet bizonytalanodni, de továbbviszi a gondolkodást. Mindenkinek szívből ajánlom, hogy életében legalább egyszer próbálja ki ezt a… fejlődésformát. Igen, ez nem arról szól, hogy elromlottál és meg kell téged javítani. A coaching célja a fejlődés, hogy jobbá tedd az életed azon területeit, amelyekben hiányosságot érzel. És, ha már első coaching, szívből ajánlom Németh Irént!
Benefi Krisztina
https://benefikriszti.hu/
Irén évek óta coach-ol. Amikor a téma igényli, akkor türelmes velem, amikor lendületre van szükség, akkor eredményesen motivál és szinte csettintésre jön a megoldás. A döntések, amit segítségével meghozok önbizalmat adnak. Remélem a jövőben is számíthatok a segítségére.
Németh Ferenc
Kinoko projekt
Sok fajta terapiára jártam már, de ez a Veled való coaching alkalmak mindig nagyon mélyről hoztak fel számomra is eltemetett feldolgozandó érzelmeket és problémákat. Ezért minden egyes alkalmalom nagyon hasznos volt számomra. Ami tetszett az alkalmakban, hogy sok türelmet megértést elfogadást és végtelen csendes figyelmet kaptam Tőled. Ezért nagyon hálás vagyok. Ami nem tetszett az a saját hozzállásom, a halogatások és a házik elhanyagolása. Erre még coachingolnunk kell.
Rónai Krisztina
Gyöngyhalász Könyvelőiroda